• watisqi header

  • 'Bewust Bewegen is Gezondheid'

Over de school

Ontstaan van de school

Qidynamic is sinds 2007 in Dordrecht gevestigd. De hoofdtrainer Mirjam van Oeveren, tevens oprichter van de school, is gespecialiseerd in ‘de Kunst van het Bewegen’. Zij verdiept zich al meer dan 25 jaar in de traditionele Chinese bewegingdiciplines. In de school kan iedereen terecht voor Tai Chi Chuan en Qigong lessen. De oorsprong van deze eeuwen oude disciplines zijn terug te vinden in de Chinese krijgskunst en in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM).  

Groepslessen

De school van Qidynamic is op maandag- en woensdagavond en op vrijdagochtend voor groepslessen geopend. De Tai Chi en Qigong lessen worden gegeven in de Berckepoort op de Voorstraat 220 (centrum van Dordrecht).  De lessen worden verzorgd door twee trainers; hoofdtrainer Mirjam van Oeveren en assistenttrainer Ruben Vink

In tegenstelling tot de meeste Westerse sporten zijn de lessen gericht op ontspanning en gezondheid en niet op prestatie.

Workshops

Naast de wekelijkse groepslessen biedt Qidynamic regelmatig opfris trainingen en workshops aan. Deelnemers kunnen zich individueel maar ook als groep inschrijven. Het minimaal aantal deelnemers van een workshop is 15 personen. Een workshop start met een warming-up gevolgd door de aangeboden training welke geleidelijk aan zal worden opgebouwd. De oefeningen zijn laagdrempelig en niet aan leeftijd gebonden!  Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u eens kennismaken met een les, meld u dan aan voor een gratis kennismakingsles op maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur.

De trainers van Qidynamic staan voor kwaliteit, deskundigheid en vooral niet te vergeten plezier in bewust bewegen! Tevens hechten zij veel waarde aan gezond en 'bewuster' bewegen.

Interesse of vragen neem dan contact

 

AfdrukkenE-mail