De Trainers

Mirjam van Oeveren

is hoofdtrainer en tevens oprichter van Qidynamic in Dordrecht. Ruim 25 jaar verdiept Van Oeveren (1958) zich in de 'Kunst van het bewegen', volgens de klassieke Chinese bewegingsleer. In 1998 is zij gecertificeerd Tai Chi Chuan docent door de Beijing Wushu Institute Europe, een in China erkend diploma. Bij het Wushu Institute heeft zij meer dan 20 jaar les gehad van Shifu Fei Yuliang. In deze periode heeft zij voornamelijk de Yangstijl bestudeerd en gepracticeerd. Ook heeft zij trainingen gevolgd van diverse Qigong meesters van de Chinese Health Qigong Association (China), sinds 2008 is zij gecertificeerd Qigong leraar.

Sinds augustus 2013 is Mirjam in de leer bij Shifu Taoïst Yuan Li Min (Wudangshan; Hubei, China). Op dit moment volgt zij een lerarenopleiding volgens de traditionele Taoïstische 'Wudang Kungfu' bij Shifu Charle-Henri Belmonte  aan het Institut Hu Long Shen (Albi; Frankrijk).  Om scherp te blijven en het vak te verfijnen, dient een docent zichzelf te blijven verdiepen. Het leerproces houdt immers nooit op!

Ruben Vink

is de tweede trainer bij Qidynamic. Bijna 10 jaar volgt Ruben (1958) de voetsporen van Mirjam. Door heel veel training van Mirjam en Meester Fei Yuliang heeft hij zich snel ontwikkeld tot de tweede trainer van de school. Ook is Ruben een gecertificeerd Qigong docent. Ruben geeft les in de Yangstijl en Qigong. Tevens volgt hij regelmatig lessen bij het Institute Hu Long Shen van Shifu Charle-Henri Belmonte in Frankrijk en workshops van Shifu Yuan Li Min als hij Europa bezoekt. 

 

  

 

Toby de Boever

is de jongste trainer bij Qidynamic. Zelf noemt hij zich liever de 'klasse-asssistent'. Toby (1992) klopte een aantal jaar geleden aan de deur voor Qigong lessen. Deze oude judoka was opzoek naar meer ontspanning en souplesse. Inmiddels is Toby volledig in de ban van Wudang Kungfu, Tai Chi en Qigong en Mirjam herkent in hem een groot talent. Trainen is voor Toby een dagelijkse bezigheid geworden. Deze hard werkende student heeft zijn blik op Shifu Yuan Li Min gericht en volgt ook de lessen bij het Institute Hu Long Shen van Shifu Charle-Henri Belmonte in Frankrijk en workshops van Shifu Yuan Li Min.

 

' Naarmate ik ouder word, hoop ik steeds meer tijd te kunnen besteden aan wat ooit voor mij als hobby begon. Het ontvangen en het mogen overdragen van deze kennis is een voorrecht en een grote uitdaging! Het is geweldig om te zien hoe nieuwe cursisten enthousiast reageren op mijn lessen en workshops. Want na afloop van elke training verlaat iedereen de trainingsruimte ontspannen en vol energie. ' 

Mirjam van Oeveren

AfdrukkenE-mail